Com conservar la carn a la nevera

conservar-la-carn-a-la-nevera

Conservar la carn en bon estat és molt important, en cas contrari pot donar origen a bacteris molt perjudicials per a la nostra salut, ja que poden produir malalties greus.
Aquests consells t'ajudaran a mantenir la carn en les condicions apropiades per poder dur a la teva taula plats nutritius, saludables i amb tot el seu sabor.

- La carn que adquirim es conserva dins de la nevera entre 2 o 3 dies com a màxim.

- Si la carn està fora del fred, només dura en bon estat al voltant de 2 hores i després començarà a generar bacteris perjudicials per al consum humà.

- Si les has comprat en safates embolicades en plàstic, és convenient esquinçar o trencar una mica abans de guardar les en la nevera o millor encara, desembolicar-la i envasar-la en recipients més apropiats.
El millor és eliminar els sucs que pugui tenir, abans de dur-la a la nevera.

- La carn picada ha de ser consumida com més aviat millor doncs es posa en mal estat molt més ràpid que la resta dels talls.

- Cal ubicar-la al sector de major fred dins de la nevera o al compartiment dissenyat especialment per guardar la carn.

- El millor és guardar la carn a trossos més aviat grans i tallar-la al moment de servir. Com més talls tingui, menys serà el temps que es conservi en bon estat.

- També es conserven en molt bon estat si les emboliquem en paper d'alumini, però sense ajustar-lo massa a la carn.

- No conservi en la mateixa safata carn crua i carn cuita. Sempre cal fer-ho per separat.

 

Ubicació

  • C / Galileu, 79
    08028 - Barcelona

Contacte

  • Tel. 93 339 27 09
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Horaris

De dilluns a divendres de 8 a 14
  i de 17 a 20:30
Dissabtes de 8 a 14

Segueix-nos a la xarxa!