Informació Legal

Super Carn, S.L.
Galileu, 79
08028 Barcelona

Condicions d'ua del web site

La utilització d'aquest lloc web implica l' acceptació de totes les condicions incloses en aquest Avís Legal.

Aquest lloc web té fins merament informatius. La utilització que l'usuari pugui fer de la informació inclosa en aquest lloc web serà responsabilitat exclusiva de l'usuari.

Super Carn intentarà així que sigui raonablement possible que la web inclogui una informació actualitzada i revisada al dia, sense que per això impliqui oferir garantia i/o responsabilitat sobre l'adequació, exactitud o integritat de la informació proporcionada. Els propietaris del lloc no seran responsables de cap dany o perjudici motivat per l'accés o per la impossibilitat d'accés a aquest web, o que es poguessin derivar, en qualsevol forma, de la seva confiança en qualsevol informació proporcionada per aquesta web.

Propietat intel·lectual

Les marques dels productes que apareixen en aquesta web són marques registrades dels seus respectius propietaris.

Queda prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic i, en general, qualsevol altra forma d'explotació, per qualsevol procediment, del contingut, disseny, selecció i forma de presentació dels materials i productes inclosos en la mateixa, sense autorització expressa de Super Carn.

Protecció de dades

Super Carn no utilitza mitjans de recopilació passiva de dades, cookies, si bé es reserva el dret de modificar el seu criteri en un futur, informant prèviament d'això als usuaris.

La informació que Super Carn rebi dels usuaris a través de la seva secció de contacte, serà tractada amb l'única finalitat de donar solució a la qüestió plantejada. De conformitat amb el que estableix la LOPD, Super Carn garanteix l'adopció de les mesures necessàries per assegurar el tractament confidencial de les dades de caràcter personal.

Enllaços

Aquest lloc web pot contenir enllaços (links) a altres llocs web, la informació que apareix en aquests és responsabilitat de tercers, sobre els quals Super Carn ni exerceix cap control ni assumeix cap responsabilitat sobre el contingut. L'usuari que accedeixi a aquestes pàgines ho farà sota la seva exclusiva responsabilitat, havent de llegir atentament les condicions d'ús que regeixin en les mateixes.

Ubicació

  • C / Galileu, 79
    08028 - Barcelona

Contacte

  • Tel. 93 339 27 09
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Horaris

De dilluns a divendres de 8 a 14
  i de 17 a 20:30
Dissabtes de 8 a 14

Segueix-nos a la xarxa!