foto-antiga-super-carn
Origens:

A l'any 1945, la Montserrat i l'Emili, els pares de l'actual propietari, van canviar un petit poble anomenat La Granada del Penedès per Barcelona. Era recent acabada la Guerra Civil i, cercant noves perspectives, van obrir una botiga al carrer Galileu, 79. Era temps de molta escassetat i racionament, on la gent només podia comprar amb cartilla. A poc a poc, la botiga es va anar consolidant dins del barri, gràcies a la seva tasca darrera el mostrador, i amb el temps va anar evolucionant.

L'any 1975 es va fer càrrec de la botiga el seu fill, en Josep Escofet i Martí, qui va engrandir la botiga, actualitzant els sistemes de venda, i ampliant la gamma de productes, tant de carnisseria i polleria, com de xarcuteria, apostant sempre per gènere de primera qualitat, així com per producte d'elaboració pròpia.

Aquesta va ser la llavor del que és ara Super-Carn i ens fa sentir orgullosos, que tal com diu el seu eslògan és: "La botiga del barri, la botiga de tots".

 foto-interior-1

Ubicació

  • C / Galileu, 79
    08028 - Barcelona

Contacte

  • Tel. 93 339 27 09
  • Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Horaris

De dilluns a divendres de 8 a 14
  i de 17 a 20:30
Dissabtes de 8 a 14

Segueix-nos a la xarxa!