Com tallar bé el pernil
En aquest article us mostrarem com tallar i conservar correctament el pernil ibèric a casa, on el consum serà lent, en diversos dies o fins i tot setmanes.
Aquesta pàgina Web fa servir Google Analytics.
Google Analytics és una eina gratuïa d'analisi web de Google que principalment permet que els propietaris de llocs web coneguin còm interactuen els usuaris amb el seu lloc web. De la mateixa manera, habilita cookies en el domini del lloc en el que et trobes i utilitza un conjunt de cookies denominades "__utma" i "__utmz" per a recopilar informació de forma anònima i elaborar informes de tendències de llocs web sense identificar a usuaris individuals.
Per a realitzar les estadístiques d'us d'aquesta Web utilitzem les cookies amb la finalitat de conèixer el nivell de recurrència dels nostres visitants i els continguts que resulten més interesants. D'aquesta manera podem concentrar els nostres esforços en millorar les àrees més visitades i fer que l'usuari trobi més fàcilment el que cerca. En aquesta Web pot utilitzar-se la informació de la seva visita per a realitzar evaluacions i càlculs estadístics sobre dades anònimes, així com per a garantitzar la continuitat del servei o per a realitzar millores dels llocs Web. Per més detalls, consulti en el següent enllaç la política de privacitat [http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/]
En aquest article us mostrarem com tallar i conservar correctament el pernil ibèric a casa, on el consum serà lent, en diversos dies o fins i tot setmanes.
Conservar la carn en bon estat és molt important, en cas contrari pot donar origen a bacteris molt perjudicials per a la nostra salut, ja que poden produir malalties greus.
Aquests consells t'ajudaran a mantenir la carn en les condicions apropiades per poder dur a la teva taula plats nutritius, saludables i amb tot el seu sabor.
De dilluns a divendres | de 8 a 14 |
i de 17 a 20:30 | |
Dissabtes | de 8 a 14 |